Google AdWords google oglaševanje

Odlična rešitev za pridobivanje novih kupcev in povečan obisk vaših spletnih mest

Google AdWords sodi med najučinkovitejša orodja za izboljšanje obiska spletnih mest. Višina sredstev, ki jih želite nameniti oglaševanju, je povsem odvisna od vaših želja. Poleg proračunske fleksibilnosti Google oglaševanje ponuja tudi prilagodljivost v smislu specifičnega targetiranja strank in spletnih mest oglaševanja.

Novi kupci so stalno prisotni na spletu, vprašanje je le, ali vas bodo našli, še preden naletijo na konkurenco.

Google iskalnik besed

Optimiziran prikaz povezave do vašega spletnega mesta na iskalniku Google je najbolj optimalen način doseganja novih strank pred vašo konkurenco. Z našim znanjem bomo poskrbeli za prikaz vašega podjetja na iskalniku Google bodočim strankam ob pravem času in na pravem mestu.

Google-oglaševanje-legit

Google slikovno oglaševanje

S pomočjo prikaznega Google oglaševanja lahko preko slik in tako imenovanih “bannerjev” komunicirate s trenutnimi in potencialnimi strankami. S specifičnim targetiranjem strank boste brez težav povečali prepoznavnost vaših izdelkov in razširili doseg vašega podjetja. Prikazno oglaševanje vam omogoča oglaševanje z bannerji, ki so lahko navadne ali premične sličice. Bannerje lahko umestite na spletne strani s točno določeno vsebino.

YouTube oglaševanje

Spletna stran YouTube je v zadnjih letih poleg Googla postal eden izmed vodilnih oglaševalskih kanalov. Oglaševanje preko YouTuba je cenovno ugodno, saj video oglas plačate le v primeru, če oseba pogleda več kot 30 sekund vašega videa, hkrati pa omogoča targetiranje tistih gledalcev, ki jih smatrate za svoje bodoče kupce. Izkoristite nov način oglaševanja in ostanite en korak pred svojo konkurenco.

YouTube Oglas

Gmail sponzorirane promocije

Gmail oglaševanje je ena izmed novosti, ki jih ponuja Google, targetira le tiste posameznike, ki uporabljajo storitev Gmail. Gre za interaktivne oglase, ki se pojavijo v spletnem nabiralniku tistih posameznikov, ki jih želite nagovoriti. Gmail oglaševanje je odličen način za bolj personaliziran stik s strankami.

Google-Mailing Otaku.si
 

Zakaj izbrati LEGIT?

  • Z oglaševanjem povečujemo obisk in prodajo na vašem spletnem mestu,
  • neprestano spremljamo rezultate našega dela in ga prilagajamo za maksimalni učinek,
  • oglaševanje bo prilagojeno vašemu poslu in vašim kupcem,
  • učimo se od naših strank tako kot se one učijo od nas,
  • naš način razmišljanja vam zagotavlja, da boste vedno izven okvirjev,
  • nudimo garancijo kvalitetne izvedbe,
  • naše poslovanje je transparentno,
  • na voljo je vrhunska ekipa in tehnološka platforma ter
  • dodeljen vam bo skrbnik, na katerega se lahko vedno obrnete, če bi šlo kaj narobe – ampak zagotovo ne bo!