Izdelava spletnih strani legit

Izdelamo učinkovite, profesionalne in vizualno privlačne spletne strani.

Če želite imeti uspešno spletno stran, mora le-ta kupca navdušiti v 4–6 sekundah. To pomeni, da je uporabniku potrebno ponuditi želene informacije na korektno postavljeni poziciji, obenem pa zagotoviti, da so jasne, enostavne in vizualno privlačne. Zavedamo se, da ima vsak produkt specifičen tip kupca, zato se pred izdelavo spletne strani posvetimo željam naročnika, poleg tega pa s pomočjo tržne raziskave zagotovimo uspešnost spletne strani. Vse naše spletne strani imajo odlično uporabniško izkušnjo in so prilagojene za vse naprave. Izdelava spletnih strani, kot tudi njihovo vzdrževanje, je v naših rokah hitro in kakovostno.

Uporabniška izkušnja

Odlična uporabniška izkušnja 

Pri izdelavi spletne strani je naš glavni cilj najboljša izkušnja uporabnikov. Zagotovimo pregledne spletne strani, ki so enostavne za uporabo in imajo preprosto navigacijo. S tem zagotovimo večji spekter potencialnih strank ter boljšo konverzijo med številom obiskov in nakupov oziroma povpraševanj na spletni strani.

 

Prilagojenost za vse naprave

V letu 2016 je več kot 55 % slovenske populacije starosti 16–74 do interneta najpogosteje dostopalo preko mobilnega telefona. Ker želimo doseči najboljšo uporabniško izkušnjo vaših strank, zagotovimo prilagojenost spletnih strani tako na mobilnih napravh kot tudi na tabličnih računalnikih. Tako bo vaša spletna stran vizualno prijazna in enostavna za uporabo, ne glede na napravo, s katero želi do nje dostopati stranka.

Enostavna-spletna-stran Kemont Rolo

Enostave spletne strani

Bi vaš produkt ali storitev radi predstavili tudi na spletu, vendar imate omejen proračun? Brez skrbi, izdelali vam bomo enostavno spletno stran, ki bo vizualno privlačna, hitra in enostavna za uporabo.

Kompleksan-spletna-stran-gamingsi

Kompleksne spletne strani

Ker se zavedamo, da za predstavitev določenih produktov oziroma storitev ne zadostuje enostavna spletna stran, nudimo izdelavo profesionalnih spletnih strani, ki so v celoti prilagojene vašim željam in potrebam. Kompleksna spletna stran ponuja več orodij, s katerimi lahko stranko še dodatno stimulirate za nakup.

Spletna trgovina Eigre.si

Spletne trgovine

Spletne trgovine so prihodnost trgovanja, saj stranki omogočajo dostop kjerkoli in kadarkoli. Pokrbeli bomo, da bo vaša spletna trgovina prilagojena vašim željam in potrebam ter željam in potrebam vaših strank.
 

Zakaj izbrati LEGIT?

  • Z oglaševanjem povečujemo obisk in prodajo na vašem spletnem mestu,
  • neprestano spremljamo rezultate našega dela in ga prilagajamo za maksimalni učinek,
  • oglaševanje bo prilagojeno vašemu poslu in vašim kupcem,
  • učimo se od naših strank tako kot se one učijo od nas,
  • naš način razmišljanja vam zagotavlja, da boste vedno izven okvirjev,
  • nudimo garancijo kvalitetne izvedbe,
  • naše poslovanje je transparentno,
  • na voljo je vrhunska ekipa in tehnološka platforma ter
  • dodeljen vam bo skrbnik, na katerega se lahko vedno obrnete, če bi šlo kaj narobe – ampak zagotovo ne bo!