Meta Quest 2 VR / virtualna očala – 128 GB / 256 GB

449.00499.00

Meta Quest 2 so očala za navidezno resničnost, ki jih je originalno razvil Oculus, oddelek družbe Facebook Technologies.

Clear
SKU: N/A Category:

Meta Quest 2 so očala za navidezno resničnost, ki jih je originalno razvil Oculus, oddelek družbe Facebook Technologies. Je naslednik izvirnega Oculus Questa in je bil izdan oktobra 2020 ter kasneje preimenovan v Meta Quest 2.

Meta Quest 2 je samostojna naprava, kar pomeni, da za delovanje ne potrebuje računalnika ali dodatne strojne opreme. Vsebuje procesor Qualcomm Snapdragon XR2 in 6 GB pomnilnika, zaradi česar lahko dostavi visokokakovostne izkušnje virtualne resničnosti. Ima tudi zaslon visoke ločljivosti in vgrajen zvok, kar uporabnikom omogoča, da se popolnoma potopijo v virtualno resničnost brez potrebe po zunanjih napravah.

Ena od ključnih značilnosti Meta Quest 2 je njegova podpora za sledenje rokam, ki uporabnikom omogoča interakcijo z virtualnimi predmeti z golimi rokami in ne s kontrolerji. To uporabnikom olajša navigacijo in interakcijo z virtualnimi okolji, prav tako pa lahko pomaga zmanjšati slabost ob premikanju.

Meta Quest 2 podpira tudi igranje na več platformah, kar pomeni, da lahko uporabniki igrajo igre in uporabljajo aplikacije iz trgovine Meta Store in SteamVR. To uporabnikom omogoča dostop do širokega nabora vsebin navidezne resničnosti in razširitev njihove knjižnice igralnih izkušenj. Napravo lahko preko kabla povežemo tudi z računalnikom in si tako še razširimo knjižnico iger.

Na splošno so Meta Quest 2 zmogljiva in priročna očala za virtualno resničnost, ki uporabnikom omogočajo, da se popolnoma potopijo v virtualna okolja in z njimi komunicirajo na naraven način. Je odlična izbira tako za priložnostne kot za zagrizene navdušence nad virtualno resničnostjo.

 

Specifikacije:

Tip zaslona: LCD

Ločljivost: 1832 x 1920

Osveževanje: 90 Hz

Procesor: Qualcomm Snapdragon XR2

Pomnilnik: 6 GB

Prostor za shranjevanje: 128 GB ali 256 GB

Kontrolerja: Da, dva

Zaznavanje gibanja: 6DoF

Passthrough: Da

Slušalke: vgrajene

Dodatne informacije

Prostora za podatke

128 GB, 256 GB

Trenutno še ni ocene.

Mnenje lahko pustijo samo stranke, ki so opravile naročilo oziroma nakup.