Meta Quest Pro VR/AR očala

1,399.00

Meta Quest Pro so očala za navidezno resničnost (VR), zasnovana za uporabo z mobilnimi napravami. Zasnovana so tako, da so lahka in prenosljiva, zato jih zlahka vzamete s seboj kamorkoli greste. Meta Quest Pro vključuje vrsto senzorjev in algoritmov, ki sledijo gibanju uporabnikove glave, kar omogoča bolj poglobljeno izkušnjo VR.

SKU: 0815820023159 Category:

Dobava po naročilu 7-14 delovnih dni.

Meta Quest Pro so očala za navidezno resničnost (VR), zasnovana za uporabo z mobilnimi napravami. Zasnovana so tako, da so lahka in prenosljiva, zato jih zlahka vzamete s seboj kamorkoli greste.

Meta Quest Pro vključuje vrsto senzorjev in algoritmov, ki sledijo gibanju uporabnikove glave, kar omogoča bolj poglobljeno izkušnjo VR.

Poleg zmogljivosti VR Meta Quest Pro vključuje tudi vrsto funkcij razširjene resničnosti (AR). To uporabnikom omogoča prekrivanje digitalnih informacij in grafike z resničnim svetom ter ustvarjanje hibridne izkušnje virtualnega in resničnega sveta.

Zaslon Quest Pro uporablja tehnologijo »pancake« leč in je 40 % tanjši od Meta Quest 2. Leče niso samo tanjše, ampak imajo več slikovnih pik za ostrejšo in bolj jasno sliko. Zaslon LCD ima 37 % odstotkov več slikovnih pik na palec in 75 % večji kontrast ter bogatejše in bolj živahne barve kot Meta Quest 2.

Obstaja veliko več izboljšav v notranjosti, vključno z nadgrajenim procesorjem, večjim vidnim poljem in notranjimi kamerami, ki dodajo sledenje obrazu in očem.

Nadgrajeni so tudi kontrolerji, ki imajo sedaj vgrajene senzorje za zaznavanje gibanja, tako da je to bolj natančno, saj se ne zanašajo samo na kamere, ki se nahajajo na samih očalih.

Očala Meta Quest Pro so namenjena bolj poslovnim uporabnikom, ki bi si radi preko tehnologije AR ustvarili bolj razširjeno pisarno, katera je na koncu mešanica resničnega in virtualnega sveta.

Na splošno so Meta Quest Pro vsestranska VR očala, ki so zasnovane za uporabo z mobilnimi napravami. Zaradi njegove združljivosti s širokim naborom naprav ter njegovih zmogljivosti VR in AR tehnologij je privlačna izbira za vse tiste, ki želijo izkusiti najnovejšo tehnologijo navidezne in razširjene resničnosti.

 

Specifikacije:

Tip zaslona: LCD

Ločljivost: 1800 x 1920

Osveževanje: 90 Hz

Procesor: Qualcomm Snapdragon XR2+

Pomnilnik: 12 GB

Prostor za podatke: 256 GB

Kontrolerja: Da, dva

Zaznavanje gibanja: 6DoF

Passthrough: Da

Zaznavanje oči: Da

Zaznavanje obraza: Da

Slušalke: vgrajene

Trenutno še ni ocene.

Mnenje lahko pustijo samo stranke, ki so opravile naročilo oziroma nakup.