PICO 4 VR / virtualna očala – 128GB / 256 GB

489.00589.00

Clear
SKU: N/A Category:

PICO 4 All-in-One so samostojna očala za virtualno resničnost, ki jih je razvil Pico Interactive. Za delovanje ne potrebuje računalnika ali dodatne strojne opreme, zaradi česar je priročna in prenosna naprava. Vsebuje procesor Qualcomm Snapdragon XR2 in 8 GB pomnilnika, kar mu omogoča dostavljanje izkušenj navidezne resničnosti z visoko vizualno kakovostjo. Ima tudi zaslon visoke ločljivosti in vgrajen zvok za poglobljene izkušnje virtualne resničnosti.

PICO 4 All-in-One vsebuje možnost sledenja 6DOF, ki očalom omogoča sledenje uporabnikovih gibov glave in rok v treh dimenzijah ter njihovo gibanje v fizičnem prostoru. To omogoča uporabnikom, da se sprehajajo in raziskujejo virtualna okolja na bolj poglobljen in naraven način. Očala podpirajo tudi funkcijo »passthrough«, ki uporabnikom omogoča, da med nošenjem očal vidijo resnični svet. To je lahko uporabno za krmarjenje po resničnem svetu v virtualni resničnosti in za izogibanje oviram ali nevarnostim, ki so lahko prisotne v fizičnem okolju uporabnika.

PICO 4 All-in-One podpira igranje na več platformah, kar uporabnikom omogoča dostop do široke palete vsebin navidezne resničnosti iz trgovine Pico Store in drugih platform, kot je SteamVR. Na splošno so PICO 4 All-in-One lahka in prenosna očala za virtualno resničnost, ki uporabnikom omogočajo, da se popolnoma potopijo v virtualna okolja in z njimi komunicirajo na naraven način.

Specifikacije:

Tip zaslona: LCD

Ločljivost: 2160 x 2160

Osveževanje: 90 Hz

Procesor: Qualcomm Snapdragon XR2

Pomnilnik: 8 GB

Prostor za podatke: 128 GB ali 256 GB

Kontrolerja: Da, dva

Passthrough: Da

Zaznavanje gibanja: 6DoF

Zaznavanje gibanja oči: Ne

Slušalke: vgrajene

Dodatne informacije

Prostora za podatke

128 GB, 256 GB

Trenutno še ni ocene.

Mnenje lahko pustijo samo stranke, ki so opravile naročilo oziroma nakup.