360° POKRITOST

Spoznajte prednosti, ki jih ima LEGIT ekipa!

Internet-ikona

Smo internetni NAVDUŠENCI

Sledimo najnovejšim trendom v industriji in vam tako zagotavljamo najboljše možne rešitve v danem trenutku. Ne izgubljajte časa in denarja na neznanem področju. Fokusirajte se na svoje delo. Tam ste najboljši. Za vašo predstavitev na internetu pa bomo poskrbeli mi.

Imamo IZKUŠNJE v realnem sektorju

Nismo teoretiki. Kot lastniki spletne trgovine Eigre.si in upravljalci portalov Slo-tech.com, Gaming.si in Filmstart.si poznamo razmere na slovenskem trgu iz vseh možnih aspektov. Razumemo vaše izzive. Za njih vam vedno ponudimo ustrezne REŠITVE.

Prisluhnemo-ikona

PRISLUHNEMO svoji stranki

Naša pisana ekipa ima uzkušnje iz vseh možnih panog. Trgovina, proizvodnja, prodaja, nabava, trženje, marketing … To nam daje prednost, saj znamo razumeti vaše podjetje in vaš trg. Temu prilagodimo naše kampanje in tako dosegamo maksimalno uspešnost.

LEGIT ekipa

Smo mlada ekipa ustvarjalnih ljudi z drugačnim pogledom na svet.

 

Tadej Martinčič

Direktor

Tadej je vaš tipičen 100 % geek. Njegove ideje so pred časom, a morda bo svet nekoč dohitel njegovo noro glavo. Z resnostjo in zagnanostjo vam bo v veliko pomoč tako pri načrtovanju projektov kot tudi pri njihovi izvedbi. Če želite izstopati iz povprečja in biti drugačni, je Tadej pravi naslov za vas.

[email protected]

Tomislav Milenkovič

Prodajnik

Z 10 leti izkušenj v IT prodaji in trženju, lahko stavimo, da Tom ve, kaj počne. Miren in zbran vas bo očaral pri delu na vašem projektu. Zagotovljeno vam nikoli ne bo žal.

[email protected]

Jure Anzeljc

Jure Anzeljc

Vodja digitalnega marketinga

Jure se je z marketingom začel ukvrajati že v rosnih letih, ko je začel z vodenjem slovenske E-šport scene in prirejanjem online in offline turnirjev. Svoje znanje je nadgradil s študijem Družboslovne infromatike in z delom v marketinški agenciji. Zaradi mlajših let ima drugačen in svež pogled na svet ter zelo zanimive ideje za mnoge projekte.

[email protected]