Ponujamo najem računalniške opreme

Gaming računalniki, virtualna relanost,

konzole, LED ekrani, zvočniki in več

Poskrbimo za hiter odzivni čas, delovanje opreme ter smo vam vedno na voljo.

Zmogljiv računalniški sistem

Primerni za igranje videoiger, organizacijo tekmovanj ter računalniških dogodkov. Držimo večje število sistemov (monitor, račnunalnik in periferija).

Konzole in TV sprejemniki

Playstation 4 konzole so zelo priljubljene in v kombinaciji s odličnim TV sprejemnikov (diagonale od 32″ do 65″) lahko pričarate prav posebno vzdušje. Možnost najema tudi ločeno (samo TV ali samo PS4 konzolo).

LED paneli in luči

S LED paneli pričarajte elitno izkušnjo na vašem dogodku in navdušite vaše obiskovalce za dodatno vzdušje pa poskrbijo posebne luči, ki so namenjene za dogodke in promocije.

Tablice in projektorji

Tablice so zelo dobrodošle pri organizaciji dogodkov saj so lahko prenosljive in nudijo dostop do spleta in vaših pripomočkov za vodenje. S projektorji lahko pričarate posebno vzdušje za obiskovalce s pomočjo video vsebine.

Virtualna resničnost – VR

Zelo veliko zanimanja vedno požanjejo VR naprave (Oculus, Samsung gear ali HTC Vive). Nudimo najem in pomoč pri koriščenju izbrane VR naprave na vašem dogodku oziroma željeni lokaciji.

Celostna izvedba

Z veseljem vam pomagamo pri izvedbi dogodka in poskrbimo za nemoteno delovanje opreme.

Gaming računalniki in monitorji

Nudimo posebno zmogljive računalnike za igranje iger kot tudi predvajanje (stream) video vsebine. V kompletu ponujamo tudi 144Hz GSYNC, FREESYNC 24″ ali 34″ curved monitorje.

Srednje zmogljiv zvočni sistem

Nudimo srednje zmogljiv zvočni sistem, ki je primern za manjše prireditve. Vključno z zvočniki pride tudi mikrofon in oprema, ki je potrebna za uspešno predvajanje zvoka.

Pregrajevalni stebriček z izvlečnim trakom

Na vsakem dogodku so potrebni elegantni pregrajevalni stebriči, ki ponavadi nakazujejo vstopno mesto oziroma prepovedujejo gibanje v določenem prostoru.

Za ponudbo, prosim, izpolnite spodnji obrazec ali nam pošljite elektronsko pošto na [email protected] V polje vaše sporočilo prosim pripišite kaj bi potrebovali za najem in koliko časa. Za vsa dodatna vprašanja smo vam z veseljem na voljo.