www.EIGRE.si

IT / gaming spletna trgovina

Trgovina EIGRE.si je uveljavljena in priljubljena spletna trgovina med IT in gamerskimi zanesnjaki in ima zelo visoko uporabniško oceno (4,9 od 5 zvezdic, vir Facebook).

Spletna stran je bila konec leta 2019 popolnoma prenovljena in vsebuje vse moderne spletne ter marketinške funkcije, ki so potrebne za enostavno upravljanje, hitro procesiranje naročil, marketinške aktivnosti, sprejemanja plačil (kreditne kartice, Paypal, TRR, pošta, GLS, Apple pay…), avtomatsko pošiljanje elektronskih sporočil, naročilo stranke na spreminjanje cene izdelka, obvestilo o zalogi itd.

Posebnost spletne trgovine je XML portal, ki je bil razvit za potrebe uspešnega ter zelo hitrega dodajanja novih izdelkov iz različnih XML virov. V XML portalu lahko manipulirate s podatki XMLja, nastavljate marže glede na proizvajalca, kategorije ali posamezne filtre, blokirate znamke ali izdelke na bazi posameznega XMLj in primerjate cene izdelka med posameznimi dobavitelji. Preko integracije z Magentom lahko zelo veliko število izdelkov iz različnih XML virov dodate v zelo kratkem času, z nekaj kliki manipulirate s cenami itd. XML portal omogoča posodabljanje cen in zaloge instantno oziroma na vsake 5 minut in obenem zaradi ločenega delovanja od trgovine te ne obremenjuje.

Trgovina ima zelo velik potencial in po trendu zadnjih treh let se letni promet vsako leto podvaja. Trenutno je bilo oglaševanje minimalno in je večina nakupov nastala viralno zaradi zelo dobrega glasu spletne trgovine in Google pozicije. Do prenove je trgovina obratovala brez uvoženih artiklov dveh največjih slovenskih distributerjev. Promet je na primer ustvarjen v celoti brez prodaje prenosnih računalnikov, kar še dodatno odpira ogromno možnosti za rast prodaje. Trgovina je vključena na portalu ceneje.si ter ima pripravljen izvoz za bolha.com.

Trgovini prodajamo zaradi zelo hitre rasti drugih projektov in spremembe politike ter delovanja podjetja. Ob nakupu prejmete 350 ur podpore za uspešen in nemoten prenos, prav tako prejmete 30 programerskih ur za povezavo avtomatike v vaš sistem za izdajo računov. Vse pogodbe dobaviteljev in cene se prenesejo na novo podjetje. Zaloga se lahko odkupi, ni pa nujno.

Promet spletne trgovine 2019: 450 000 €
Povprečna marža: 13%
RVC po poračunu vseh stroškov in plač: 30 000 €
Predviden promet 2020 (po analizah prometa do 30.4.2020): 900 000 €

Prodajna cena: 110 000 €

Za dodatne informacije in nakup prosim pišite na [email protected]

www.KONZOLKO.si

PRODANO / SOLD!

Spletna trgovina Konzolko.si se je na spletu pojavila oktobra leta 2013 in ima danes veliko prepoznavnost tako med mlajšimi kot tudi med starejšimi gamerji in gamerkami, kar tudi kaže vedno večjo rast na socialnih medijih.

Gaming industrija se v zadnjih letih rapidno razvija, posledično se tudi število spletnih naročil iz leta v leto povečuje. V času obstoja spltne trgovine je bilo opravljenih preko 29.000 naročil. Zaradi vedno več novih izidov iger in proizvodnje gaming izdelkov ima spletna trgovina Konzolko.si odlične možnosti za še večjo rast in razvoj, kot tudi za povečanje obsega ponudbe, pri čemer se bo njena priljubljenost še povečala.

Spletna stran je oblikovana pregledno in uporabniku prijazno. Odlikuje jo enostavno navigiranje med kategorijami izdelkov, uporabni filtri za enostavno in natančno iskanje ter možnost primerjave željenih izdelkov. Postopek oddaje spletnega naročila je zelo enostaven, za to poskrbi one page check out, oddaja naročila na eni sami strani. Spletna stran poskrbi, da je vsaka stranka, ob uspešni oddaji naročila samodejno obveščena na mail, kjer prejme celoten povzetek naročila, prav tako prejme obvestilo o vsaki nadaljni obravnavi in statusu naročila. Omogoča obveščanje preko email-a in sms-a.

Uporabnik se lahko tudi registrira in ima tako pregled nad opravljenimi naročili in vračili, nagradnimi točkami, seznamom želja, spremljajo lahko novice, uporabnik lahko odda zahtevo za izpis svojih podatkov, ki se hranijo na spletni strani in tudi izbris le teh, nakupuje darilne bone ter se naroči na prejemanje novic.

Spletna trgovina se lahko pohvali z kar nekaj dodatki in sistemi, ki administratorju olajšajo delo:

sistem za sledenje naročil tako za admina, kot tudi stranke:

 • Profesionalni Email Template (mailing list, registracija, naročila),
 • možnost uporabe teksta namesto cene,
 • deaktivacija košarice za izbrane idelke,
 • vklop pametnih filtrov za razvrščanje izdelkov glede na ceno, zalogo, možnosti, proizvajalca ipd.,
 • dodajanje novice in pisanje blog-a,
 • sistem za enostavno grajenje bannerjev – slideshow,
 • Bolha Exporter za XML izvoz na Bolha.com, možnost dogradnje tudi za ceneje.si in druge podobne portale,
 • ExcelPort-om za uvoz in izvoz idelkov, kategorij, naročil, kupcec ipd.,
 • GDPR Compliance – skladnost z GDPR zakonodajo (piškotki, možnost izbrisa hranjenih podatkov uporabnika, možnost izvoza ali pozabe le teh),
 • PreOrder sistem za vodenje prednaročil,
 • Product Manager sistem za avtomizacijo oziroma Bulk funkcijo za vse izdelke,
 • SEO Backpack sistem za celotno ON-Site optimizacijo,
 • SMS sistem za obveščanje kupcev o statusu naročil,
 • NitroPack sistem za hitro optimizacijo (Page Caching, Leverage Browser Caching, Enable GZIP Compression, Mifty CSS and JavaScript, Minify HTML, …)
 • in več

Promet spletne trgovine 2019: 750 000 €
Povprečna marža: 12%
RVC po poračunu vseh stroškov in plač: 35 000 €

Prodajna cena: 115 000 €

Za dodatne informacije in nakup prosim pišite na [email protected]