image

Spletna trgovina EIGRE.si

IT / gaming spletna trgovina
5/5 povprečna ocena na Facebooku
Vodilna spletna trgovina za gamerje
Moderno in pametno zasnovana
Preko tisoč obiskovalcev dnevno
Vključena v marketplace Piazz.com
Vključena na portal ceneje.si

image

Informacije

Promet spletne trgovine 2019: 450 000 €
Promet spletne trgovine 2020: 1 050 000 €
Povprečna marža: 13%
RVC po poračunu vseh stroškov in plač 2019: 30 000 €
RVC po poračunu vseh stroškov in plač 2020: 90 000 €
Predviden promet 2021: 800 000 €
Prodajna cena: 100 000 €

Na kratko o EIGREsi

Trgovina EIGRE.si je uveljavljena in priljubljena spletna trgovina med IT in gamerskimi zanesnjaki in ima zelo visoko uporabniško oceno (5 od 5 zvezdic, vir Facebook).

Spletna stran je bila konec leta 2019 popolnoma prenovljena in vsebuje vse moderne spletne ter marketinške funkcije, ki so potrebne za enostavno upravljanje, hitro procesiranje naročil, marketinške aktivnosti, sprejemanja plačil (kreditne kartice, Paypal, TRR, pošta, GLS, Apple pay…), avtomatsko pošiljanje elektronskih sporočil, naročilo stranke na spreminjanje cene izdelka, obvestilo o zalogi itd.

Posebnost spletne trgovine je XML portal, ki je bil razvit za potrebe uspešnega ter zelo hitrega dodajanja novih izdelkov iz različnih XML virov. V XML portalu lahko manipulirate s podatki XMLja, nastavljate marže glede na proizvajalca, kategorije ali posamezne filtre, blokirate znamke ali izdelke na bazi posameznega XMLj in primerjate cene izdelka med posameznimi dobavitelji. Preko integracije z Magentom lahko zelo veliko število izdelkov iz različnih XML virov dodate v zelo kratkem času, z nekaj kliki manipulirate s cenami itd. XML portal omogoča posodabljanje cen in zaloge instantno oziroma na vsake 5 minut in obenem zaradi ločenega delovanja od trgovine te ne obremenjuje.

Trgovina ima zelo velik potencial in po trendu zadnjih treh let se letni promet vsako leto podvaja. Trenutno je bilo oglaševanje minimalno in je večina nakupov nastala viralno zaradi zelo dobrega glasu spletne trgovine in Google pozicije. Do prenove je trgovina obratovala brez uvoženih artiklov dveh največjih slovenskih distributerjev. Promet v 2019 je na primer ustvarjen v celoti brez prodaje prenosnih računalnikov, kar še dodatno odpira ogromno možnosti za rast prodaje. Trgovina je vključena na portalu ceneje.si ter ima pripravljen izvoz za bolha.com.

Trgovini prodajamo zaradi zelo hitre rasti drugih projektov, prostorske stistke in spremembe politike fokusa podjetja. Ob nakupu prejmete 250 ur podpore za uspešen in nemoten prenos, prav tako prejmete 20 programerskih ur za povezavo avtomatike v vaše sisteme. Vse pogodbe dobaviteljev in cene se prenesejo na novo podjetje. Zaloga se lahko odkupi, ni pa nujno.

Kontakt

V tehnologijo spletne trgovine je bilo vloženega cca 45 000 €. Z nakupom prejmete spletno trgovino EIGREsi z vso pripadajočo tehnologijo, socialnimi omrežji, dogovori z dobavitelji, 250 ur podpore  in 20 programerskih ur za integracijo v vaš računovodski sistem. Za več informacij oziroma nakup se obrnite na [email protected]