• PRODAJA SPLETNE TRGOVINE EIGRE.si 
  • PRODAJA SPLETNE TRGOVINE EIGRE.si 
  • PRODAJA SPLETNE TRGOVINE EIGRE.si 
  • PRODAJA SPLETNE TRGOVINE EIGRE.si 
  • PRODAJA SPLETNE TRGOVINE EIGRE.si 
  • PRODAJA SPLETNE TRGOVINE EIGRE.si 
  • PRODAJA SPLETNE TRGOVINE EIGRE.si 
  • PRODAJA SPLETNE TRGOVINE EIGRE.si 

DEJSTVA

Spletna trgovina EIGRE.si

brand

IT / gaming spletna trgovina

event

5/5 ocena na Facebooku

video

Vodilna spletna trgovina za gamerje

integration

Moderno in pametno zasnovana

headhunting

Preko tisoč obiskovalcev dnevno

online-meeting

Vključena na ceneje.si

FINANČNE INFORMACIJE

Prodaja in RVC

Dodatne INFORMACIJE

Na kratko o EIGRE.si

Trgovina EIGRE.si je uveljavljena in priljubljena spletna trgovina med IT in gamerskimi zanesnjaki in ima zelo visoko uporabniško oceno (5 od 5 zvezdic, vir Facebook).

Spletna stran je bila konec leta 2019 popolnoma prenovljena in redno vzdrževana ter vsebuje vse moderne spletne ter marketinške funkcije, ki so potrebne za enostavno upravljanje, hitro procesiranje naročil, marketinške aktivnosti, sprejemanja plačil (kreditne kartice, Paypal, TRR, pošta, GLS…), avtomatsko pošiljanje elektronskih sporočil, naročilo stranke na spreminjanje cene izdelka, obvestilo o zalogi itd.

Posebnost spletne trgovine je XML portal, ki je bil razvit za potrebe uspešnega ter zelo hitrega dodajanja novih izdelkov iz različnih XML virov. V XML portalu lahko manipulirate s podatki XMLja, nastavljate marže glede na proizvajalca, kategorije ali posamezne filtre, blokirate znamke ali izdelke na bazi posameznega XMLj in primerjate cene izdelka med posameznimi dobavitelji. Preko integracije z Magentom lahko zelo veliko število izdelkov iz različnih XML virov dodate v zelo kratkem času, z nekaj kliki manipulirate s cenami itd. XML portal omogoča posodabljanje cen in zaloge instantno oziroma na vsake 5 minut in obenem zaradi ločenega delovanja od trgovine te ne obremenjuje.

Trgovina ima zelo velik potencial in po trendu zadnjih treh let se letni promet vsako leto podvaja. Trenutno je bilo oglaševanje minimalno in je večina nakupov nastala viralno zaradi zelo dobrega glasu spletne trgovine in Google pozicije. Trgovina je vključena na portalu ceneje.si ter ima pripravljen izvoz za bolha.com.

Trgovini prodajamo zaradi zelo hitre rasti drugih projektov, prostorske stistke in spremembe politike fokusa podjetja. Ob nakupu prejmete 250 ur podpore za uspešen in nemoten prenos, prav tako prejmete 20 programerskih ur za povezavo avtomatike v vaše sisteme. Vse pogodbe dobaviteljev in cene se prenesejo na novo podjetje. Zaloga se lahko odkupi, ni pa nujno.

Kontakt

Za več informacij se prosim obrnite na – [email protected]