Pay with crypto

Ostanite korak pred konkurenco in ponudite svojim strankam plačilo s kriptovalutami!

Kriptovalute so v zadnjem letu močno pridobile na svoji priljubljenosti in tako posledično stopile v oko širše javnosti, s tem pa se je v to denarno valuto povečala tudi investicija posameznikov. A čeprav je Slovenija ena vodilnih držav pri inovaciji uporabe kriptovalut, še vedno obstaja težava pri samem nakupovanju. Sicer se stanje izboljšuje in čeprav nekaj trgovin že ponuja trgovanje s kriptovalutami, jih velika večina o tem niti ne razmišlja. Z implementacijo možnosti plačila s kriptovalutami boste naredili korak pred konkurenco, saj boste nabor svojih potencialnih strank povečali obenem pa obstoječim strankam ponudili dodatno možnost plačila storitev ali nakupa izdelka.

Glavne prednosti plačila s kriptovalutami

1. Nižji stroški transakcije

Plačila s kreditno kartico imajo v povprečju od 2 do 8 odstotka provizije medtem ko pri plačilu s kriptovaluto znaša provizija samo 1% (provizija procesiranja plačila).

2. Pritegnete nove stranke

Ostanite korak pred svojo konkurenco. Popularnost in uporaba kriptovalut se povečuje iz dneva v dan, s tem pa tudi potencialne stranke iščejo nove načine izvrševanja finančnih transakcij.

3. Vstop v neizogibno poslovno prakso

Trg se nenehno spreminja in za uspešno trgovanje je potrebno ostati pripravljen na spremembe. Glede na porast zanimanja kriptovalut je dejstvo, da se bo s časom plačilo v kriptovalutah postalo standardni postopek zato stopite v prihodnost še danes!

4. Nakazilo na vaš TRR račun

Stranka plača s kriptovaluto, vi pa prejemete nakazilo na vaš račun v evrih oziroma vaši izbrani valuti. . Postopek prenosa na vaš TRR je hiter in traja maksimalno 24 ur!

kriptovalute

Naši primeri, ki sprejemajo plačila s kriptovalutami

Plačilo s kriptovalutami smo že postavili v nekaj spletnih trgovinah po Sloveniji. Plačevanje lahko poskusite v eni izmed spodnjih trgovin.

EIGRE logo
UVI-Chair-Logo
Eigre-kripto
UVI-Chair-Kripto
 

Zakaj izbrati LEGIT?

  • Z oglaševanjem povečujemo obisk in prodajo na vašem spletnem mestu,
  • neprestano spremljamo rezultate našega dela in ga prilagajamo za maksimalni učinek,
  • oglaševanje bo prilagojeno vašemu poslu in vašim kupcem,
  • učimo se od naših strank tako kot se one učijo od nas,
  • naš način razmišljanja vam zagotavlja, da boste vedno izven okvirjev,
  • nudimo garancijo kvalitetne izvedbe,
  • naše poslovanje je transparnetno,
  • na voljo je vrhunska ekipa in tehnološka platforma ter
  • dodeljen vam bo skrbnik, na katerega se lahko vedno obrnete, če bi šlo kaj narobe – ampak zagotovo ne bo!