Najem VR očal Pico Neo 3 Pro virtualna očala

59.00 - 169.00 

PICO NEO 3 PRO
2 - 8 dni: 59.00 - fiksna cena
9 - 15 dni: 109.00 - fiksna cena
16 - 31 dni: 139.00 - fiksna cena
32 - 62 dni: 169.00 - fiksna cena
Začetek najema
Konec najema
Količina
SKU: VRpico3NEO Category:

VR naprave so vedno močno zaželene. Nudimo najem in pomoč pri koriščenju VR naprav na dogodku oziroma želeni lokaciji. Aplikacije, ki omogočajo očala lahko preverite tukaj. PICO NEO 3 PRO VR očala so primarno narejena  za podjetja, ki želijo opraviti predstavitve svojih izdelkov ali storitev na drugačen in inovativen način. Očala lahko uporabite tudi vsi ostali in nudijo boljšo kakovost slike kot recimo Mesta Quest 2 ali PICO 4.

VR očala so danes postala obvezen pripomoček za vsakega, ki je pravi ljubitelj virtualnega sveta. Omogočajo nam prehod v virtualno resničnost, igranje virtualnih iger, ogled VR videov, ki so posneti s 360 stopinjsko kamero in mnogo več. Očala omogočajo učinek 3D slike, popolno izolacijo od okolja, bogate barve in kontrast, nastavljanje vidne razdalje, nastavljanje naglavnega držala, poskrbijo tudi za to, da naše oči med nošenjem dihajo, za kar je poskrbljeno s posebnimi luknjicami za prezračevanje.

Potrebujete prilagojeno ponudbo, s posebnimi zahtevami (montaža, aktivacija na dogodku, naše osebje…)? Pošljite povpraševanje.
Omogočamo posebne storitev in reštive za podjetja. Več info.

Trenutno še ni ocene.

Mnenje lahko pustijo samo stranke, ki so opravile naročilo oziroma nakup.